Hooglander presenteert

SCHENK

Speciaalbierfestival

Dartel mee over de festivalweide, vertoef onder de bomen en absorbeer het pure festival-gevoel. Geniet van de vinylplaatjes, struin langs de tientallen biertaps en droom weg met een goed glas speciaalbier in de hand. Laat die zonnestralen maar binnenkomen!

Maak kennis met de gepassioneerde brouwers uit alle windstreken van de regio en verwen je smaakpapillen. Kom meer te weten over de verhalen achter de brouwerijen en ontdek je favoriete speciaalbier.

Van fruitige Double IPA’s tot diepzwarte Imperial Stouts en van frisse lentebieren tot ‘Collabs’ met bevriende brouwers. SCHENK Bierfestival is de perfecte kans om je Untappd check-ins aan te vullen, je innerlijke biersommelier te verwennen en de festivalzomer te starten met een goed glas speciaalbier in de hand.

Dus SCHENK je glas vol en proost, proef en ervaar tot de laatste slok!

Up-next:

Zaterdag 25 mei

SCHENK Bierfestival 2024

@ De Kouwenberg - Aarle-Rixtel

SCHENK, hét bierfestival van Aarle-Rixtel is terug! SCHENK zal herrijzen in het hart van Aarle-Rixtel op zaterdag 25 mei op de Kouwenberg rondom de kiosk. De Kouwenberg zal omgetoverd worden tot een zinderende festivallocatie! 

Impressie

10% korting op je eerste bestelling

Meld je aan op de Hooglander nieuwsbrief en ontvang de kortingscode in je mailbox.

Meer Hooglander?

Hooglander bij jou op de tap, op jouw festival of enkel een brandende vraag die geblust moet worden met een fris biertje? Stuur ons een mail en wij nemen contact met je op.

Ben je ouder dan 18 jaar?

Als je deze website bezoekt ga je akkoord met ons cookiebeleid.