De reis van brouwerij naar koelkast.

Verzenden en retourneren

Bestellingen uit de webwinkel worden binnen 3 werkdagen verwerkt en doorgaans binnen 2 tot 3 werkdagen na verwerking geleverd door Post-NL. Zodra het pakket is verzonden ontvang je een verzendbevestiging met track & trace code waarmee je je bestelling op de voet kunt volgen. Zo heb jij voldoende tijd om ruimte te maken in je bier-koelkast.

Verzendkosten

Op dit moment is het alleen mogelijk om via de webshop te bestellen vanuit Nederland. Woon je buiten Nederland en wil je wat bestellen. Stuur dan een mail naar info@hooglanderbier.nl, dan gaan wij het voor je regelen. 

De verzendkosten voor bestellingen binnen Nederland bedragen €5,95.

Uitzonderingen:

  1. Gratis bezorging voor bestellingen vanaf €49,95.
  2. Gratis bezorging voor bestellingen binnen Laarbeek, Bakel en Helmond. 

Retourneren

Bent u niet tevreden met het pakket of de items die u heeft ontvangen en wilt u het retourneren? Geen probleem. Producten kunnen worden geretourneerd zonder opgave van reden binnen 14 dagen na bestelling.

Let op: verzendkosten voor geretourneerde pakketten niet worden vergoed. We accepteren retouren die voldoen aan de volgende voorwaarden:

  • De items zijn in dezelfde staat als waarin je ze hebt ontvangen.
  • Merchandise is niet gedragen, gewassen of gebruikt. Bieren zijn ongeopend en niet beschadigd.


Voldoet je te retourneren bestelling aan bovenstaande punten, neem dan contact op via info@hooglanderbier.nl. 

Beschadiging door verzending

Hooglander is niet aansprakelijk voor schade aan de bestelling tijdens de levering. We helpen wel graag bij het vinden van een geschikte oplossing als uw producten beschadigd aankomen.

Neem contact met ons op via info@hooglanderbier.nl. Zet in de mail je bestelnummer en voeg wanneer mogelijk een foto van de beschadiging toe zodat we gericht kunnen helpen.

Onvolledige bestelling

Ai! Zijn we iets vergeten toe te voegen? Neem in dat geval direct contact met ons op via info@hooglanderbier.nl, dan maken wij het snel in orde!

Ben je ouder dan 18 jaar?

Als je deze website bezoekt ga je akkoord met ons cookiebeleid.